- Mi volt 7-8 éves korodban a kedvenc könyved?

Ahogy értelmet nyert a betűk, a szavak egymás mellé rendelése, izgalmas történetekké válása, nem lehetett kivenni a kezemből a könyveket.... Visszahúzódó gyerek voltam, szerettem belefeledkezni más életek (amiket persze sokkal érdekesebbnek, és izgalmasabbnak véltem) forgatagába, addig sem kellett a valósággal foglalkozni. A könyv volt a menedék, mindenevő voltam. Persze ma mar más a motiváció, de a szerelem megmaradt. Az első könyvek egyike talán a Nagy Indiánkönyv volt, a maga 3 kilójával.:-)

- Mit olvasol most, mi az aktuális kedvenced?

Most Virginia Woolf-tól a Night and Day-t olvasom, de az éjjeliszekrényemen van meg többek között László Ervin: Világváltása, és Uta Hagentol: Respect for acting.... Ma is sokfélét olvasok, sokszor egyszerre.

- Sokfélék vagyunk és egyre aktuálisabb a kérdés: hogyan/milyen módon tudnánk szerinted a közös együttélést javítani?

Az egymásra figyelés lenne nagyon fontos. Beszélünk ugyan róla, de a tettek sokszor elmaradnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr201862428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása