December 18-án, szombaton délelőtt 11-12.30h-ig újabb OLVASSUNK EGYÜTT! program lesz! Az Aréna Plázában Kéri Kitty, Marék Veronika, Mészáros Antónia, Nyári Oszkár és Nyári Szilvia várja a családokat és a gyerekeket mesével, könyvekkel.

Aki az OLVASSUNK EGYÜTT!-mozgalom számára könyvet szeretne adni, elhelyezheti a helyszínen a könyvesboltnál és más pontokon is a gyűjtővárakban, amelyeken jól látható az  OLVASSUNK EGYÜTT! embléma. December végéig a budapesti Aréna Plázában (VIII. , Budapest Kerepesi út 9. a Keletinél) kiállításon láthatók az OLVASSUNK EGYÜTT! mozgalomról Valuska Gábor  fotói. A válogatás a helyszínek hangulatát, a híres vendégekkel közösen mesét olvasó és a könyvekkel ismerkedő gyerekeket mutatja be. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr642517724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása