Kepes András kulturális újságíró, televíziós személyiség. A nyolcvanas években a Stúdió című kulturális magazin egyik készítője. Olyan egyedi hangú műsorok fűződnek a nevéhez, mint az Apropó, a Desszert vagy a Világfalu. Több novellaválogatást is szerkesztett a magyar- és a világirodalom remekeiből. Április 20-án a Deák Diák Iskolában osztja meg olvasmányélményeit.

Szórakozni, okosodni lehet látvánnyal és hanggal is. Én például szeretem a jó filmeket, a színházat, sokat használom és élvezem az internetet, szívesen járok kiállításokra. Szeretem a "hangos" műfajokat is; a zenét, rádiót. De a legmaradandóbb élményeim mégis az olvasáshoz kötődnek. Talán mert kevés csodálatosabb dolog van annál, mint amikor az ember édes kettesben egy könyvvel, saját fantáziájára is hagyatkozva szabadon elmerül a képzelet világában.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr61851890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása