Puskás Péter, a Megasztár 3 egyik legnagyobb felfedezettje, aki azóta az éneklés mellett a Jóban-rosszban című televíziós sorozatban, és a színpadon is feltűnt több előadásban. Első lemezének címe: Puskás Peti A lemez. Április 29-én a Tiszabői Általános Iskola diákjaival olvas majd együtt.

"Én elég sokat olvasok, vagyis, mondjuk inkább mindennap, főleg a nap zárásaként. Úgy gondolom nem lehet megindokolni ezek az érzelmeket, mert azt se tudom megmagyarázni hogy miért szeretek kergetni egy labdát, és szinte sírni az örömtől amikor bejuttatom a hálóba; egyszerűen csak jó. Néha nevetek, néha sírok, néha tanulok belőle, de van olyan, amikor egyszerűen csak jól esik. Mindenesetre hátrányomra még sose vált. De talán közelebb kerülni egy másik emberhez, sehogy se lehet jobban, mint az olvasással. Együtt érezni, Megérteni más embereket is."

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr21851884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása