Az olvasás az életem része. Szerencsés vagyok, mert a szüleimtől azt láttam, hogy esténként olvasással fejezik be a napot. A férjem az egyik legnagyobb szépirodalmi kiadó főszerkesztője, így első kézből kapom a legfrissebb, legnívósabb irodalmat. Ez is szerencse. És talán az is, hogy megzenésített, kortárs gyerekversekből álló gyerekműsorommal, magam is sokat tehetek azért, hogy a jövő generációjának ne legyen kérdés, hogy szeretnek-e olvasni.

 

- Mi volt 7-8 éves korodban a kedvenc könyved?

Ha jól emlékszem a Micimackó.


- Mit olvasol most, mi az aktuális kedvenced?

Éppen Vajda Miklós Anyakép, amerikai keretben című könyvét olvasóm, amely a Magvető kiadó gondozásában jelent meg. Nagy kedvencem Anna Gavalda és Ludmilla Ulickaja.


- Sokfélék vagyunk és egyre aktuálisabb a kérdés: hogyan/milyen módon tudnánk szerinted a közös együttélést javítani?

Ezt a kérdést nem lehet egy mondatban megválaszolni. Családon belül, de akár baráti körön belül, sok közös, tartalmas programmal. A közös élmény sokat javíthat a kapcsolatokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr411899287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása